Wolfs & Warriors

Als ondernemer vorm je de spil van je bedrijf. Maar vaak ben je ook de rots in de branding van je gezin, je familie en vriendenkring. Al die mensen verwachten niet alleen resultaten en prestaties van ons. Ze kijken ook in onze richting voor een visie, voor een duidelijke richting, voor motivatie, energie en kracht. En dat geven we hen ook. Zo vaak we kunnen.

Maar in een bepaalde fase van ons leven begint het te jeuken. Je voelt dat er méér is. Je voelt dat er méér in jou zit dan dat je momenteel laat zien.

Je bent niet de enige die beseft dat het niet langer alleen over resultaten en prestaties draait. Je bent klaar voor meer balans in je leven. Je bent klaar om meer impact te maken in jouw omgeving. Omdat je weet dat dàt de enige weg naar duurzame voldoening is in werk en leven.

Voor mannen die dit voelen creëerde Kurt Goossens dit unieke concept: De WOLVES & WARRIORS week.

16 mannelijke ondernemers worden gedurende 5 dagen meegenomen in een avontuurlijk seminarie. De doelstelling? De beste versie van jezelf ontdekken. En de kracht, energie en motivatie vinden om die beste versie van jezelf aan je omgeving te laten zien.

Dit unieke seminar is met niets te vergelijken. Het is een fantastische combinatie van:
– inspirerende workshops
– actie & avontuur
– mannelijke vriendschap

De deelnemers komen toe als onbekenden, maar vertrekken naar huis als vrienden.