Vorig jaar zijn we via digitale wegen in contact gekomen bij Gizmo voor het ontwerp van onze eigen give aways voor onze klanten. Als bedrijf staan ze we voor een correcte, snelle en betrouwbare service naar onze klanten toe en deze waarden vinden we ook terug bij Gizmo. Op die manier was de samenwerking dan ook vlug geklonken.

Jill Van Hoeck (Marketing Würth Belux)

Würth Belux nv, onderdeel van de Würth groep, werd opgericht op 1 april 1964. Vandaag telt Würth Belux nv zo’n 390 medewerkers. Een buitendienstorganisatie van 235 gespecialiseerde account managers en een uitgebreid netwerk van 25 shops zorgen voor een uitmuntende dienstverlening.

40.000 klanten in België en Luxemburg vertrouwen op de kwaliteit en de service van Würth. Tot de klantenkring van Würth behoren hout- en metaalverwerkende bedrijven, de bouw- en installatiebranche, de automotive branche, de transportsector en vele andere takken van nijverheid en industrie.

Afgestemd op de werkzaamheden van klanten in de diverse branches levert Würth Belux nv 130.000 verschillende producten. Tot het productassortiment behoren bevestigingsmaterialen, ankers en pluggen, Din & Norm, onderhouds-, lijm- en kitproducten, elektrische machines, perslucht- en handgereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkplaatsuitrusting en opbergsystemen, meubel- en bouwbeslag.

www.wurth.be