Drukwerk

Voor drukwerk, van banners tot flyers, krijgt u van ons grafische juweeltjes. We drukken alles, ongeacht de grootte, het materiaal of de druktechniek. We denken met je mee en houden uiteraard rekening met je budget. Daarnaast zijn er nog heel wat mogelijkheden zoals Post-its, noteblocks, kalenders of zelfs mooie verpakkingen. We beheren voor jou de volledige cyclus van het product en drukken volgens jouw wensen en verwachtingen.

Grafisch ontwerp

Een huisstijl nodig? Posters? We maken voor jouw bedrijf een grafisch ontwerp dat kan tellen en we drukken wat nodig is. Scoor met jouw drukwerk en blijf bovenaan de koker van jouw klanten of prospecten.

Het totale plaatje

We verzorgen voor jouw bedrijf ook het totale plaatje, van drukwerk, buitenreclame, kleding tot gifts en premiums. Een impact die kan tellen: een betere zichtbaarheid van jouw merk en een consistentie die opvalt. Natuurlijk zijn alle ontwerpen in lijn met jouw huisstijl, succes gegarandeerd!

Geschenkverpakking op maat

Met een originele verpakking heb je ook heel wat mogelijkheden om op te vallen en waardering te krijgen van klanten of medewerkers. De aandacht die je besteed aan verpakking is echt de moeite waard. We geven je graag een verrassend idee dat we voor jou uitwerken tot in de kleine details.

Reken op onze deskundigheid, snelle service en creativiteit. Ontdek Gizmo, altijd inspiratie voor relatiegeschenken, gadgets, promotiemateriaal en drukwerk! Vraag ons om advies, we helpen je graag verder.

Wij nemen graag de tijd voor jou. Meer weten?