Gifts, premiums & bags

Gizmo zoekt en vindt de beste ideeën voor jouw relatiegeschenk of gadget met gifts, premiums en bags die perfect passen voor jouw bedrijf. Wij bedrukken de gadgets en nemen jou het werk uit handen en beheren de volledige cyclus van het product, van stockbeheer in ons magazijn tot aflevering van het product, de relatiegeschenken of gadgets.

Gifts met impact voor jouw bedrijf

Onze gifts zijn kleine cadeautjes of gadgets met een straffe impact. Een pennenset, notebook, magic cube of koffiemok. Altijd verrassend en in lijn met jouw merk. Gizmo gaat bij de keuze van het relatiegeschenk niet lichtzinnig te werk. We bekijken samen met jou de waarden van jouw merk en jouw merknaam. Vervolgens houden we rekening met jouw klant, wie is jouw klant en hoe kunnen we best jouw merk omzetten in een verrassende en passende relatiegeschenken en gadgets. We verliezen dan ook jouw klant niet uit het oog. Reken op een fantastisch product met wauw-factor!

Een premium met jouw merknaam

Ook onze premiums, kleine weggevers, van balpen tot sleutelhanger, geven je in geen tijd naamsbekendheid. Een zogenaamde premium krijg je bij de aanschaf van een product, het is een cadeau als reclamestunt, kortom, een geschenk aan de klant. De focus ligt op de beïnvloeding van de consument of de klant en de promotie van je merk en je merknaam. Denk maar aan die perfecte balpen, met een mooie ergonomische behuizing, een al dan niet transparante clip en een vulling die het verschil maakt. Premiums werken en geven mooie resultaten voor een betere naamsbekendheid.

Met bags in de kijker

Ook zo voor ons assortiment bags, denk maar aan reis-, laptop- of winkeltassen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en bedrukken kan natuurlijk ook. Reken op een snelle levering van een tas uit ons assortiment. Een tas met jouw merknaam zet ongetwijfeld jouw bedrijf of merk sterk in de kijker. We kijken ook graag samen met u naar bijzondere tassen die het verschil maken.

Reken op onze deskundigheid, snelle service en creativiteit. Ontdek Gizmo, altijd inspiratie voor relatiegeschenken, gadgets en promotiemateriaal! Vraag ons om advies, we helpen je graag verder.

Preferred supplier Senator

Een Senator pen is het ideale promotieartikel wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve en betaalbare pen. Senator staat namelijk bekend om haar schrijfcomfort en innovatieve ontwerp. Daarnaast bieden deze pennen meerdere mogelijkheden met betrekking tot de bedrukking. Uw logo of reclametekst komt hierdoor altijd perfect tot zijn recht.

Kijk snel in onze uitgebreide catalogus.

Wij nemen graag de tijd voor jou. Meer weten?