Gizmo, voor een sterk merk!

Je hebt nood aan relatiegeschenken of promotiemateriaal dat werkt voor jouw bedrijf? Onmiddellijke impact? Wij bieden je de mogelijkheden om je merk met relatiegeschenken “top of mind” te zetten bij je medewerkers, klanten of prospecten. Met één vingerknip en doordachte relatiegeschenken zetten we jouw bedrijf of organisatie in de kijker, van kmo, organisatie tot multinational. Bij Gizmo zit je goed, profiteer van een persoonlijke en verrassende aanpak van jouw relatiegeschenken!

Meer dan relatiegeschenken alleen

In onze doos van Pandora zit ook een groter verhaal, dat past in onze persoonlijke aanpak. Wij nemen jou het werk uit handen en beheren de volledige cyclus van het product, van stockbeheer in ons magazijn tot aflevering van het product of de relatiegeschenken. Wij voorzien ook de nodige software-oplossingen zoals bijvoorbeeld een webshop.

Onze producten

Gizmo schudt altijd een oplossing uit de mouw. Ons persoonlijk contact met jou en onze expertise, ondersteund door betrouwbare leveranciers en partners, leidt snel tot resultaten. Ontdek hier onze producten en de mogelijkheden voor een relatiegeschenk die perfect passen bij jouw bedrijf of organisatie.