Jouw merk versterken, dat is wat ons drijft, al vele jaren.

Vandaag is Gizmo toonaangevend voor relatiegeschenken. In een veeleisende markt valt het niet mee om klanten te behouden en nieuwe klanten te vinden. Opvallen is dan ook de boodschap, samen met jou maken we het verschil voor jouw merk en merknaam. We hebben in onze mouw dan ook heel wat creatieve mogelijkheden om jouw merknaam kenbaar te maken op een professionele manier. Ons klein en flexibel team staat elke dag tot jouw dienst, je kunt rekenen op een persoonlijke service. Wij begeleiden je dan ook bij het realiseren van al jouw relatiegeschenken. We bespreken graag in een persoonlijk gesprek hoe we kunnen helpen jouw merknaam beter in de markt te zetten.

Bijna 30 jaar ervaring in de sector

  • Reken op een persoonlijke aanpak, bij ons ben je thuis. Wij volgen jouw project zelf op in al zijn details.
  • Wij zijn snelle jongens. Wij goochelen in geen tijd een perfecte simulatie van uw relatiegeschenk.
  • Wij leveren betaalbare diensten en producten af. De gezichtsuitdrukking van jouw klanten zal daarentegen onbetaalbaar zijn.
  • Wij koppelen creativiteit aan hoogwaardige kwaliteit. Dat is altijd inbegrepen, jouw merk en merknaam waardig.

Bert Jacobs

Sinds 2004 is Bert Jacobs zaakvoerder van Gizmo. Deze creatieve duizendpoot zorgt mee voor vernieuwende ideeën en als grafisch ontwerper giet hij ook je bedrijfscommunicatie in een krachtige visuele opmaak.

Tim Van Gils

Deze regent Lichamelijke Opvoeding koos na zijn opleiding meteen voor de B2B-sector. Hij is het logistieke brein bij Gizmo en volgt, samen met Bert, alle bestellingen op. Ook creatief draagt hij zijn steentje bij.

Wij nemen graag de tijd voor jou. Meer weten?