Promotextiel

Gizmo vindt en zoekt promotextiel voor jouw bedrijf dat mag gezien worden. Van nauw aansluitende t-shirts en jassen over keukenschorten tot functionele werkkleding, promotextiel is en blijft een winner. De zichtbaarheid geeft binnen en buiten het bedrijf de gewenste resultaten. We beheren voor jou de volledige cyclus van het product en bedrukken het promotextiel volgens jouw wensen en verwachtingen.

When promo meets fashion

Bij Gizmo gaan we niet voor gewone oplossingen: de mogelijkheden voor promotextiel met een originele snit maken het verschil voor jouw bedrijf en merk. Ook bepaal je de tekst of het logo op het textiel, we personaliseren het textiel. Met ons promotextiel win je omdat textiel opvalt, en met een bijzondere snit is jouw merk zeker gezien.

Nieuwe druktechnieken

Gizmo houdt de vinger aan de pols. Ons team zoekt voortdurend naar nieuwe druktechnieken die jouw bedrijf en merk doen opvallen. Van haarscherpe, onvoelbare print tot vintage look, er zijn heel wat mogelijkheden. Kom het ontdekken bij Gizmo! We geven je graag advies over de verschillende druktechnieken.

Gizmo verdeelt Payper

Payper is sterk gericht op het ontwerp, de combinatie van hoogwaardige materialen en accessoires met uitmuntende ontwerpen, waarbij de kledingstukken de uitstraling van de mensen die ze dragen versterken. De onmiskenbare stijl van elk kledingstuk is het resultaat van de aandacht die wordt besteed aan het creëren van kleding die niet alleen comfortabel, maar ook van hoge kwaliteit en functioneel is.

Wij nemen graag de tijd voor jou. Meer weten?