Onze referenties spreken voor zich

Onze klanten getuigen van onze persoonlijke aanpak met resultaten die tellen, originele relatiegeschenken en meer. Onze focus op jouw merk en onze totaalservice geeft verbazende resultaten voor jouw bedrijf of organisatie: jouw klanten en prospecten willen meer van jouw bedrijf.

“Gizmo is al jaren een vertrouwde partner voor relatiegeschenken of goodies waarmee wij onze klanten verwennen. Waarom? Gizmo denkt mee met ons, maakt uiterst snel een simulatie van het product met onze branding en respecteert steeds de vooropgestelde timings.”

Aurelie Meulemans,
marketeer (Mediahuis Connect)

“Voor ons is een leverancier veel meer dan ‘maar’ een leverancier. De manier waarop wij bij Start People elke dag ons best doen voor onze eigen klanten, zo hopen we ook op diezelfde dienstverlening van onze leveranciers. En als we kunnen samenwerken met een bedrijf dat pro-actief met ons meedenkt, uitblinkt in service en altijd een plan B klaarheeft, dan worden we partners. We zijn dan ook zeer tevreden dat Gizmo al jaren onze partner is.”

Ingrid Van Hecke,
marketing manager (Start People)

“Anorel werkt nu al ruim 10 jaar met Gizmo voor diverse relatiegeschenken, beurs- en promomaterialen. Gizmo heeft als leverancier, hetgeen een bedrijf zoekt namelijk:
Goede service
Inventief
Zeer vriendelijk
Meedenkend &
Oplossingsgericht werken”

Marie -Pascale Blomme,
Office Manager (Anorel)

Gifts & inderdaad “More”: snelle service, flexibel, meedenkend en frisse producten.Voor ons is Gizmo de ideale partner om je eigen bedrijf of je klant op een frisse manier in de kijker te zetten!

Michel Deville,
CEO (Challenge MC)

“Als organisator van meerdere events is het belangrijk goede partners te hebben. Daarom hebben wij dan ook gekozen voor Gizmo. Ondermeer voor Globefest verzorgen zij alles van bedrukkingen van spandoeken tot inkom bracelets tot drankbonnen en zelfs ook onze podiumbanners. Wij hebben voor Gizmo gekozen omdat wij opteren voor persoonlijk contact. We kunnen bij hen terecht met elke vraag en ook als we een extra opinie nodig hebben, staan zij steevast klaar met een idee. Wij zijn heel tevreden van onze samenwerking en zullen ook in de toekomst blijven kiezen voor deze topfirma!”

Jarko Peeters,
eventorganizer (Globefest)

Enkele van onze klanten

Wil u ook een tevreden klant worden van ons?