Spandoeken, Vlaggen & Banners

Met spandoeken, vlaggen en banners trekt u de aandacht. Dit is een truuk uit de duizend. Een grafisch ontwerp schudden we zo uit onze mouwen, je kan rekenen op een lage kostprijs en een snelle levering. We kijken alvast uit naar je ideeën, laat je fantasie de vrije loop. We maken er samen met jou werk van. We beheren voor jou de volledige cyclus van het product en drukken volgens jouw wensen en verwachtingen.

Heis jou vlag!

Zelfs de piraten deden het, hun vlag heisen en zich kenbaar maken. Voor jouw bedrijf de mogelijkheid om op te vallen. Er is geen gebrek aan afmetingen en vormen, we zoeken samen met jou wat het best past voor jouw merk. Reken ook op een snelle afwerking en levering.

Span een doek!

Met een spandoek heb je bekijks. Laat je zien, maak een actie, nieuwe showroom of collectie kenbaar. Wist je trouwens dat spandoeken echt niet zo duur zijn? En dat er dus niets je tegenhoudt om regelmatig iets nieuws te vertellen!

Banners, banners!

Gebruik een stijlvolle banner om ook binnen het kantoorgebouw of de zaak te communiceren. Of creëer meer zichtbaarheid op een beurs of tijdens een presentatie. Je maakt het zo kleurrijk of zo strak zoals jij het zelf wilt.

Reken op onze deskundigheid, snelle service en creativiteit. Ontdek Gizmo, altijd inspiratie voor relatiegeschenken, gadgets en promotiemateriaal! Vraag ons om advies, we helpen je graag verder.

Wij nemen graag de tijd voor jou. Meer weten?