USB & Electronics

Dit is een gadget dat mensen zeker kunnen gebruiken, het komt altijd van pas! Wij drukken jouw naam of merk op de stick en we zetten jouw informatie in het geheugen. Onze USB’s, gegarandeerd een plezier om te geven. Wil je de vorm aangepast aan je bedrijf? Perfect mogelijk. Werkt altijd! En je krijgt er ook nog een mooie verpakking bij. We beheren voor jou de volledige cyclus van het product en leveren volgens jouw wensen en verwachtingen.

Ruime keuze

We hebben een ruim assortiment aan USB’s: met of zonder dop, in de vorm van een pen of met leer, aan modellen geen gebrek. Moelijk om een keuze te maken? We helpen je graag verder om een gepaste keuze te maken.

Custom made

Wil je echt iets speciaals? Bepaal dan zelf de vorm van de USB-stick. Stel, je bent een transportfirma, kies dan voor een stick in de vorm van een vrachtwagen. Aandacht gegarandeerd!

Electronics

Vergeet ook niet onze powerbanks en (Bluetooth) speakers. Ook heel mooie relatiegeschenken die indruk maken! Hier heeft jouw klant of medewerker wat aan, jouw bedrijf en merk maakt ongetwijfeld een goede beurt en de zichtbaarheid voor jouw merk of bedrijf krijg je erbij.

Reken op onze deskundigheid, snelle service en creativiteit. Ontdek Gizmo, altijd inspiratie voor relatiegeschenken, gadgets en promotiemateriaal! Vraag ons om advies, we helpen je graag verder.

Wij nemen graag de tijd voor jou. Meer weten?